Vet Du inte vad som stämmer bäst till Din bastu? Ta kontakt med oss och vi ska gärna hjälpa Dig!
Produktkod: 230024745090010688

SAUNUM AUTOLEIL AUTOMATISK VATTENFÖRSÖRJNING

Finns på lagret

7 810.34 kr

*inkl. moms 25%

Uppdaterad 04.07.2024
Saunum AutoLeil - detta är en extra enhet för spisen som automatiskt levererar ånga och hjälper dig att kontrollera luftfuktigheten i bastun.

Saunum AutoLeil är avsedd för användning med Saunum-spisar och styrs via Saunum Leil-kontrollpanelen. På Saunum Leil-kontrollenheten kan du förinställa 3 olika typer av ångdistribution och justera användningen av AutoLeil.

I automatisk fuktighetsstyrningsläge ställs måltemperaturen i rummet (40–100 °C) och målvärdet för luftfuktighet (10–60 % beroende på temperaturen) till specifika värden. Mängden och frekvensen av ångdistributionen kan inte justeras manuellt.

I manuellt läge för styrning ställs måltemperaturen i rummet (40–100 °C), intensiteten av ångdistributionen (öppningstid för vattenventilen 0,3–4 s) och ångdistributionens intervall (1–10 min) till specifika värden. Fuktnivån kan inte justeras.

AutoLeil kan också ställas in för att automatiskt införa vatten i redan trevligt fuktiga basturum vid en angiven tidpunkt. När bastun har upphettats till önskad temperatur ser AutoLeil till att vattnet levereras till spisen vid behov.

AutoLeil levereras med en vattenförsörjningsknapp för bastukabinen med LED-belysning. Den automatiska vattenförsörjningen till bastun kan också aktiveras eller inaktiveras inifrån med hjälp av denna knapp. Standardvaraktigheten för en vattenleveranskrets är 30 minuter men kan ändras upp till 12 timmar, till exempel för offentliga bastur. Vatten kan tas från vilken kran som helst i huset (upp till 4 bar).

Krav/begränsningar: Fungerar endast med Saunum Leil-kontrollenheten
Ingår: kontroller, fuktsensor med kabel (4 m), sprutmunstycke med rörhållare, elektrisk ventil, ångavstängningsknapp med kabel (4 m)

Dessutom: Förböjd rör för Primary- eller Professional-spis; extra ångavstängningsknapp inne i bastun om fler än en knapp behöver anslutas.
Bilderna är illustrativa. den verkliga produkten kan variera.

För mer information ni kan gärna bekanta er med bruksanvisningen.

Lägg till din kommentar

Symboler vänster: 512